Etusivu » Kouluttautuminen » Visuaalinen koulutus nopeuttaa oppimista ja parantaa työn laatua
Sponsoroitu

Oikeiden toimintamallien oppiminen parantaa sekä työn laatua että tehokkuutta. Perehdyttäminen on osa työnantajamielikuvaa: työntekijöiden kokemus siitä, että heistä pidetään huolta, heijastuu rekrytointikustannuksiin ja työvoiman saatavuuteen. 

Myös kokeneet ammattilaiset tarvitsevat koulutusta, kun tuotteet, toimintatavat tai palvelut muuttuvat.

– Kun koulutus perustuu vakioituun mallisuoritukseen oikeassa ympäristössä, kaikki oppivat samalla tavalla. Parempi työn laatu tarkoittaa vähemmän reklamaatioita ja uusintatyön tarvetta. Mutta ihmiset ovat yksilöitä ja sisäistävät esimerkiksi luettua koulutusmateriaalia eri tavoin, sanoo Jarmo Tanskanen Visuon®-palvelusta.

Tehokkuutta ja työtyytyväisyyttä

– On vaikea kuvitella vaativampaa ympäristöä siivoukselle kuin leikkaussali. Siivoojan on oltava tarkka samalla, kun aikataulu on todella tiukka, Tanskanen kertoo.

Tampereen yliopistollisen sairaalan leikkaussalin, Visuon® 360° -sisällönhallinnan työkalulla rakennettu siivoojakoulutus sai erinomaiset palautteet, asteikolla yhdestä kuuteen arvosanan 5,19.

360-kuvan visuaalinen navigaatio mahdollistaa käyttäjän kulkemisen opetustilassa oman mielenkiintonsa mukaisesti.

Yritykselle sisällön tuottaminen on helppoa ja nopeaa, 360XR (extended reality) -sisältö lisätään 360°-, 3D- tai 2D-kuvaan tekstinä, kuvana tai videona sekä linkkeinä eri verkkosivustoihin. Esimerkiksi KONE Hissit on tuottanut huoltoliiketoiminnan täydennyskoulutusmateriaalia viidellätoista eri kielellä.

– Visuaalisen materiaalin avulla työntekijä pääsee etukäteen tutustumaan uuteen työpaikkaansa ja tekemään esimerkiksi turvallisuuskävelyn olohuoneen sohvalta tietokoneella, puhelimella tai tabletilla. 360-kuvan visuaalinen navigaatio mahdollistaa käyttäjän kulkemisen opetustilassa oman mielenkiintonsa mukaisesti. Visuon® on alustapalvelu, jonka välityksellä voi tehdä virtuaalisen, mutta realistisen, valokuviin perustuvan oppimismatkan työpaikkaan ja -tilaan, Tanskanen kuvailee.

Varaa online-demo tai ilmainen
konsultointi:

Next article