Etusivu » Kouluttautuminen » Toimitusjohtaja ja avainhenkilöt tarvitsevat tukea yrityksen muutoksessa ja kasvussa
Sponsoroitu

Toimitusjohtajakoulussa tiedetään 30 vuoden kokemuksella systemaattisen johtamisen merkitys yrityksen kasvulle. Tasapainoinen liiketoiminnan ja ihmisten johtaminen ratkaisee onnistumisen.

Toimintaympäristö muuttuu, liiketoiminnan suunta ja painopisteet päivittyvät, ihmiset kasvavat rooleissaan. Moni lupaava visio jää kuitenkin myös toteutumatta ja ihmiset kokevat riittämättömyyttä tehtävissään.

– Paljon kuulee puhetta siitä, että strategiat eivät toteudu käytännössä, tiivistää toimitusjohtaja Sanna Leppänen Toimitusjohtajakoulusta.

Toimitusjohtajakoulu on erikoistunut auttamaan eri toimialojen pk-yrityksiä menestymään sekä liiketoiminnan että ihmisten johtamisessa. Leppänen puhuu kokonaisuuden ja olennaisen ymmärtämisen merkityksestä.

– Elämme valtavan tietotulvan ajassa. Yksi tärkeä tehtävämme on valita ja priorisoida ratkaisevimmat asiat muutos- ja kasvuvaiheessa oleville pk-yrityksille.

Toimitusjohtajakoulu on pk-yrityksen talli

Toimitusjohtajakoulun valmentajat ja asiantuntijat selvittävät yrityksen johdon kanssa, mitä muutos tai kasvu edellyttävät yritykseltä, avainhenkilöiltä sekä koko tiimiltä yhdessä.

– Yrityksessä voidaan esimerkiksi tarvita liiketoimintaosaamisen tai johtoryhmätyöskentelyn vahvistamista. Ja avainhenkilöiden täytyy kasvaa aikaisempaa vaativampiin vastuutehtäviin.

Leppänen kuvailee Toimitusjohtajakoulun toimivan pk-yritysten tallina. Asiantuntijat auttavat asiakasta hyvinkin yksityiskohtaisissa kysymyksissä. Johonkin tilanteeseen taas paras apu löytyy avoimesta valmennusohjelmasta. Usein rakennetaan yhdessä koko johtamisjärjestelmä.

– Kaikissa palveluissamme pääroolissa ovat kasvu- ja kehittymishaluiset asiakkaat, Leppänen lisää.

Toimitusjohtajakoulu

• 30 vuotta ja 8 000 sparrattua yritystä
• Pk-yritysten kasvun ja kehittämisen kumppani koko Suomessa
• Lisätietoja: Sanna Leppänen p. 040 830 8280 tai sanna.leppä[email protected]

Kaipaatko tukea yritystoiminnan pyörteisiin?

Next article